ARTIKELEN: Erwin Lensink spreekt (18-09-11)

Op 18 september 2011 heeft Erwin Lensink de waxinehoudergooier een voicemeel in gesproken. Mensen check de feiten Erwin is niet gek, wij moeten nu wakker worden.

Erwin Lensink spreekt, en hoe! Een interessante voicemail kwam dit weekend binnen. Hij vertelt hoe men liegt en bedriegt om hem vast te houden en hem het zwijgen op te leggen. En dat hij zich zal blijven verzetten.

Het probleem van de erfopvolging wordt door hem ook ter sprake gebracht, en dat dit wereldwijd in veel landen de basis van de macht is. Hierbij noemt hij goede voorbeelden, zoals Libie, Syrie, Noord Korea, maar dus ook Nederland.

Lensink vertelt dat de enige reden dat dit in Nederland iets is afgezwakt, de liberale opstand van 1848 is geweest. Wel hebben ze nog steeds veel macht, zoals te zien aan de eerste kamer, de raad van commissarissen, raad van state, en de Nederlandse bank.

Erwin spreekt hier zijn ongenoegen over uit, en stelt voor om te kiezen voor democratisch gekozen volksvertegenwoordigers.
Hij vraagt ook om de oprichting van een nieuwe petitie onder zijn naam.

Als laatste punt stelt Erwin, en dit is volgens hem het belangrijkste punt: “Of er sprake is van een New World Order weet ik niet. Wat ik wel weet is dat al die banken, al die bezitters van banken (toevoeging auteur: ROTHSCHILDS), met hun eigen systeem bezig zijn. Dat het systeem werkt, en dat ze steeds meer bezittingen binnen halen”. Details in de video.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s